Ondersteunde bestandstypes

In de applicatie is het mogelijk om diverse soorten documenten te uploaden. Hieronder staat een overzicht van de bestandstypen die ondersteund worden door de applicatie. Ook wordt er per functionaliteit gekeken welke bestandstypen ondersteund worden.

Fast Forward applicatie

De applicatie accepteert de volgende bestandstypen. De bestanden mogen maximaal 10 MB zijn:

Afbeeldingen

Tekst

bestanden

Tabel

bestanden

Webpagina's

PowerPoint

bestanden

Overige

bestanden*

.bmp

.gif

.jpg,

.png

.pdf

.rtf

.doc

.docx

.odt

.txt

.csv

.xls

.xlsx

.htm

.html

.ppt

.pptx

.eml

.msg

.zip

* Deze bestanden kunnen wel worden opgeslagen in de applicatie, maar niet worden bekeken (preview) of worden samengevoegd tot PDF-bestand.

PDF downloaden

Bij het PDF Downloaden (Groepsgewijs Documenten naar PDF) kunnen de documenten van verschillende kandidaten samenvoegen tot één PDF bestand. De volgende bestandstypes kan deze functionaliteit samenvoegen:

Tekst

bestanden

Webpagina's

PowerPoint

bestanden

Overige

bestanden

.doc

.docx

.odt

.rtf

.text

.txt

.html

.ppt

.pptx

.odp

.pdf