Ondersteunde bestandstypes

In de applicatie is het mogelijk om diverse soorten documenten te uploaden. Hieronder staat een overzicht van de bestandstypen die ondersteund worden door de applicatie. Ook wordt er per functionaliteit gekeken welke bestandstypen ondersteunt worden.

Fast Forward applicatie

De applicatie accepteert de volgende bestandstypen. De bestanden mogen maximaal 10 MB zijn:

Afbeeldingen

Tekst

bestanden

Tabel

bestanden

Webpagina's

PowerPoint

bestanden

Overige

bestanden*

.bmp

.gif

.jpg,

.png

.pdf

.rtf

.doc

.docx

.odt

.txt

.csv

.xls

.xlsx

.htm

.html

.ppt

.pptx

.eml

.msg

.zip

* Deze bestanden kunnen wel worden opgeslagen in de applicatie, maar niet worden bekeken (preview) of worden samengevoegd tot PDF-bestand.

PDF downloaden

Bij het PDF Downloaden (Groepsgewijs Documenten naar PDF) kunnen de documenten van verschillende kandidaten samenvoegen tot één PDF bestand. De volgende bestandstypes kan deze functionaliteit samenvoegen:

Tekst

bestanden

Webpagina's

PowerPoint

bestanden

Overige

bestanden

.doc

.docx

.odt

.rtf

.text

.txt

.html

.ppt

.pptx

.odp

.pdf

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

• Avatar
    Piepers, (Anouk)

Is het ook mogelijk om .jpg bestanden beschikbaar te maken voor de mogelijkheid (Groepsgewijs Documenten naar PDF)?

• Avatar
    Carin Everaars

Beste Janine,
    .jpg bestanden kunnen (nog) niet worden samengevoegd omdat dit bestandsformaat niet ondersteund wordt.Mogelijk dat dit in de toekomst wel mogelijk is.

Vriendelijke groet,
    Carin Everaars
    Service Delivery