Releasen bij Fast Forward, hoe gaat dat in zijn werk?

Er gebeurt altijd erg veel achter de schermen bij Fast Forward. De snelheid is zeer hoog en er komen veel concepten, features en oplossingen voorbij. Maar wat gebeurt er nu precies achter die schermen? Hoe gaat het releasen van nieuwe versies nou precies?  Dat zijn vragen die we regelmatig terugkrijgen van klanten. Jan Broekhuizen heeft hier een blog over geschreven wat een goed beeld geeft van wat er dan precies achter de schermen gebeurd bij een release.