Werken-bij release kwartaal 1 staat live vanaf 21-3-2014

Zoals aangekondigd in onze eerdere releasenotes van de 'werken-bij release kwartaal 1 2014' hebben wij vorige week (13 maart 2014) de release succesvol uitgerold op alle acceptatie omgevingen.

Graag laten we je hierbij weten dat wij gisteren (20 maart 2014) succesvol de release op alle productie omgevingen van de werken-bij websites hebben uitgerold.

Monitoren_WerkenbijWebsite_V2

Nieuwe versie WordPress
Vanaf heden maak je gebruik van de nieuwste versie van WordPress. Om te weten wat er exact in deze WordPress release toegevoegd is, kun je via onderstaande manier de uitleg van WordPress lezen:

• Log in op het CMS van jouw werken-bij website via "(http://)domein/wp-admin" of (http://)domein/wp-login.php"
  • Om de uitleg van WordPress te lezen typ je achter de admin url het volgende: "about.php?updated". Wanneer je een netwerk site hebt typ je het volgende "network/about.php?updated".

De nieuwe functionaliteiten, opgeloste bugs en verbeteringen van de beschikbaarheid per website staan uitgelegd in de releasenotes.

Vragen of reacties?
Heb je vragen of een reactie omtrent deze release? Neem dan contact op met Michael Borst, functioneel beheerder werken-bij websites, via onderstaande contactgegevens: