Een Community idee wordt opgeleverd: Samenvoegen van kandidaten

 

In de volgende release 3.3.3 wordt weer een suggestie uit de Community verwerkt! De functionaliteit 'Samenvoegen van kandidaten' wordt met de live-gang van de komende release beschikbaar. Dit idee van Matthijs van der Linden kreeg in de oude Community veel stemmen, 17 stuks. In de huidige Community zijn hier nog twee stemmen bijgekomen. Hieronder geven we alvast een kleine preview van deze nieuwe functionaliteit.

Samenvoegen van kandidaten

De functionaliteit ‘Samenvoegen van kandidaten’ maakt het mogelijk om kandidaten die dubbel in de applicatie staan te kunnen samenvoegen tot één kandidaatdossier. Bij het samenvoegen wordt alle vastgelegde informatie van de kandidaat, zoals documenten, contacten, stappen, etc, worden meegenomen in het samengevoegde dossier.

De applicatie maakt automatisch een match op basis van een aantal gegevens van de kandidaat. Dit wordt kenbaar gemaakt door middel van een melding bovenin het kandidaatdossier.

Er is ook een nieuwe knop ‘Samenvoegen’ toegevoegd aan het kandidaatdossier waardoor je ook handmatig een kandidaat kunt samenvoegen.

Bij het samenvoegen krijg je een overzicht te zien van de ingevulde velden van beide kandidaten. Hier wordt ook duidelijk weergegeven wat de verschillen en de overeenkomsten zijn van beide kandidaten. Je kunt hier selecteren welke informatie overgenomen moet worden in het samengevoegde dossier.

Uiteindelijk wordt alle geselecteerde informatie samengevoegd tot één dossier en wordt het duplicaat dossier verwijderd.

Nog meer ideeën in de Community

Wij blijven de Community lezen en we reageren op ideeën die gedeeld worden om zo de beste toevoegingen of verbeteringen eruit te filteren. Dus laat jouw idee achter in de Community en vergeet niet te stemmen en te reageren op de andere ideeën! Zo zorgen wij er samen voor dat Fast Forward een applicatie blijft waarmee je snel jouw werk gedaan krijgt en tijd bespaart. 

 

Opmerkingen

 • Avatar
  Steekelenburg, (Chantal) van

  Kan iedere gebruiker deze functionaliteit gewoon gebruiken of alleen de beheerders?

 • Avatar
  Jan Broekhuizen

  Hallo Chantal,

  De nieuwe functionaliteit is voor iedereen beschikbaar in het kandidaatsdossier. Op dit moment is het nog niet mogelijk om de functionaliteit via rechten uit te schakelen. Is dat naar jouw idee wel wenselijk?

  Groeten, Jan

 • Avatar
  Steekelenburg, (Chantal) van

  Nee hoor, bij ons is dat niet het geval.