De acceptatie omgeving is verhuisd!

De verhuizing van de acceptatieomgeving heeft vandaag 24 juli plaatsgevonden. Betrokken klanten zijn hierover geïnformeerd.

--------

Bij Connexys zijn we continu bezig met het verbeteren van onze dienstverlening en producten. Nu is onze acceptatie omgeving aan de beurt. Deze omgeving zal fysiek gaan verhuizen van ons kantoor naar ons tweede hosting-center. Hierdoor zal de acceptatieomgeving op dat moment verminderd beschikbaar zijn. Deze werkzaamheden zijn reeds uitgevoerd op 24 juli.

Waarom doen wij dit?
De belangrijkste redenen om dit te doen zijn:

  • een betere performance
  • een verbeterde security
  • een betere gelijkenis met de productieomgeving

Wat verandert er voor mij?
De huidige acceptatieomgeving waar je gebruik van maakt wordt vervangen door een kopie van jouw huidige productieomgeving. Hierdoor is de acceptatieomgeving weer voorzien van de meest actuele informatie. Uitgevoerde werkzaamheden die op dit moment ter acceptatie zijn aangeboden, zijn spoedig weer zichtbaar op de nieuwe acceptatieomgeving.

Vragen?
Mocht je hierover vragen hebben of ben je niet geïnformeerd terwijl je wel in de acceptatieomgeving nieuwe functionaliteit aan het testen bent, stuur een mail naar support@connexys.com of bel met 010-498 09 88.

Opmerkingen