Release 2.1 van 'CXS BASE PLUGIN'

CXS Base 2.1
Na de uitrol van de nieuwe Base-plugin-versie 2.0 zijn er in versie 2.1 verschillende wijzigingen toegepast. In deze versie, die op 24 oktober is gereleased op de werkenbij-websites van Enexis en Randstad, zijn de volgende nieuwe features en bugfixes doorgevoerd.

Nieuwe functionaliteit

• In de instellingen kan nu worden gekozen of er wel of geen lege facets getoond worden in het facet-overzicht.
  • Functionaliteit voor SalesForce en FastForward-klanten is nu samengevoegd tot een plugin zonder extra afhankelijkheiden.
  • Jobalerts worden nu correct opgevolgd als de links in het formaat /vacature/id/<ID> wordt geserveerd.
  • Vacature-detailpagina’s krijgen nu een SEO-vriendelijke titel mee.
  • De LinkedIn Company Insider shortcode werkt nu via het domein van de werkenbij-website in plaats van een onbeveiligd Connexys-domein.
  • Vanuit de instellingen kunnen nu alle gegevens aangaande de cronjobs worden opgehaald en vernieuwd.

Opgeloste incidenten

• In de periodieke functionaliteit wordt nu de beschikbaarheid van de XML-bron gecontroleerd, om zo de stabiliteit van het vacature-inlaadsysteem (cronjob) te waarborgen.
  • Salesforce facets die geen subfacets hebben worden nu correct geimporteerd.
  • De zoekwidget op een vacature-pagina krijgt nu de correcte labels mee.
  • Verschillende bugs omtrent de verwerking van verschillende soorten links en het doorverwijzen van vacature-pagina’s zijn nu verholpen.
  • Een aantal bugs die voortkwamen uit het gebruik van samengevoegde code zijn nu verholpen.
  • De aandachtspunten voor beveiliging omtrent de overgang naar Wordpress 4.0 zijn in kaart gebracht en de code is hiervoor aangepast.
  • Beperkingen als gevolg van niet volledig ondersteunen van “OF” en “EN” zijn verholpen.