Flipbase: video als aanvulling op werving- en selectieproces

Met Flipbase geef jouw kandidaten de mogelijkheid zichzelf, middels de webcam, te presenteren in een video, van maximaal 30 seconden. Je kunt Flipbase inzetten in meerdere stadia van het werving- en selectieproces, namelijk:

  • Als onderdeel van het sollicitatieproces, middels een opvolgmail of vragenlijst.
  • Op uitnodiging, in een tweede selectieronde.
  • Als profielverrijking.

Niet elke vacature vraagt om video. Je bepaalt zelf waar of wanneer in het proces je het in wilt zetten. Daarnaast kun je het opnemen van een video verplicht of optioneel maken.

Met Flipbase doorloop je het voorselectieproces efficiënter en beoordeel je kandidaten niet alleen op basis van harde criteria, maar ook op ‘soft skills’. Video verrijkt een sollicitatie en hiermee het werving- en selectieproces.

Flipbase en Connexys
Door een koppeling tussen Connexys en Flipbase kan de video aan de kandidaat worden toegezonden, worden geïntegreerd met de site en is de video terug te zien in het kandidaatsdossier. Hierdoor heb je alle informatie direct bij de hand.

Meer weten?
Ben jij geïnteresseerd in de mogelijkheden van Flipbase en de koppeling tussen Connexys? Vraag dan jouw accountmanager naar de mogelijkheden. Ga voor meer informatie over Flipbase naar www.flipbase.com.

Opmerkingen