Kandidaat-portal

Met de livegang van release 3.5 is de Kandidaat-portal beschikbaar gekomen. Deze portal is naar eigen wens in te richten op het tabblad Beheer.

Inschrijven op de Kandidaat-portal

De kandidaat-portal is toegankelijk vanuit de url https://klantnaam.portal.connexys.nl/candidate/. Hier kunnen geïnteresseerden zichzelf registreren. Zij krijgen na registratie een bevestigingsmail met een activatielink. Na het activeren kunnen zij hun registratie definitief maken.

Één van de functionaliteiten die de kandidaat-portal ondersteunt is de job-alert. Wanneer er een job-alert beschikbaar is, kan een geïnteresseerde zich hiervoor inschrijven en op basis hiervan een match maken met openstaande vacatures. Lees meer over de job-alert in dit artikel.

Kandidaat-portal in Beheer

In Beheer staat, na het activeren van de module, een pagina beschikbaar; Kandidaat-portal instellingen. Hier kun je de volgende zaken beheren:

• HTML-profiel van verstuurde e-mails
  • Afzender e-mails
  • Gekoppelde standaarddocumenten
  • Opmaak van de Kandidaat-portal

Opmaak Kandidaat-portal

De opmaak van de Kandidaat-portal kun je ook aanpassen op de beheerpagina Kandidaat-portal instellingen. Hier kun je een logo toevoegen en de kleuren van de verschillende balken en knoppen wijzigen.

Tips:

• Gebruik een logo met een transparante achtergrond. Het logo wordt in de portal verkleind naar 150x50px.
  • Bestanden van het MIME-type zijn toegestaan, zoals PNG, JP(E)G, GIF.
  • Gebruik volledige kleurcodes. Mist er een cijfer of staat er een spatie, dan geeft de portal een error.

Er is ook een preview-venster beschikbaar waarin je de wijzigingen kunt zien en testen.

Interesse?

Heb je interesse in deze nieuwe module? Neem dan contact op met jouw accountmanager.