Kandidaat portal

Met de livegang van release 3.5 is de Kandidaat portal beschikbaar gekomen. Deze portal is naar eigen wens in te richten op het tabblad Beheer.

Inschrijven op de Kandidaat portal

De kandidaat portal is toegankelijk vanuit de url https://klantnaam.portal.connexys.nl/candidate/. Hier kunnen geïnteresseerden zichzelf registreren. Zij krijgen na registratie een bevestigingsmail met een activatielink. Na het activeren kunnen zij hun registratie definitief maken.

Eén van de functionaliteiten die de kandidaat portal ondersteund is de Jobalert. Wanneer er een jobalert beschikbaar is, kan een geïnteresseerde zich hiervoor inschrijven en op basis hiervan een match maken met openstaande vacatures. Lees meer over de jobalert in het artikel Jobalert: nieuwe stijl.

Kandidaat portal in Beheer

In Beheer staat, na het activeren van de module, een pagina beschikbaar; Kandidaat portal instellingen. Hier kun je de volgende zaken beheren:

• HTML profiel van verstuurde e-mails
  • Afzender e-mails
  • Gekoppelde standaarddocumenten
  • Opmaak van de Kandidaat portal

Opmaak Kandidaat portal

De opmaak van de Kandidaat portal kun je ook aanpassen op de beheerpagina Kandidaat portal instellingen. Hier kun je een logo toevoegen en de kleuren van de verschillende balken en knoppen wijzigen.

Er is ook een preview venster beschikbaar waarin je de wijzigingen kunt zien en testen.

Interesse?

Heb je interesse in deze nieuwe module? Neem dan contact op met jouw accountmanager.