Geplande contacten bewerken of verwijderen

Print

Het kan voorkomen dat wanneer je een contact (e-mail) hebt aangemaakt voor een kandidaat, dat je deze e-mail nog wilt bewerken of zelfs niet meer wilt versturen. De volgende acties zijn in dit geval nog mogelijk:

Bij een contact (e-mail) die ingepland staat om op een later moment verstuurd te worden:

  • Wijzigingen maken zijn alleen mogelijk bij contacten (e-mail) die ingepland staan om te versturen in de toekomst. 
  • Alleen de datum en het tijdstip van versturen kun je bewerken.
  • De tekst van de e-mail kun je niet bewerken.
  • Het contact kan verwijderd worden omdat de gekoppelde e-mail nog niet is verstuurd. Wanneer je het geplande contact naar de kandidaat bij 'Contacten' verwijderd, dan wordt de e-mail niet verstuurd.

Wanneer een contact (e-mail) al verstuurd is vanuit de applicatie:

  • De verzending van de e-mail kan niet meer ongedaan worden gemaakt.
  • De inhoud van de e-mail (tekst) kan niet meer bewerkt worden.
  • Het contact kan niet meer verwijderd worden omdat deze is gekoppeld aan een verstuurde e-mail.

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen