Release 3.5

Graag informeren wij je dat release 3.5 op donderdag 18 december uitgevoerd zal worden. Wij starten met de uitrol van de release rond 18:00 uur. De applicatie zal beschikbaar blijven tijdens deze release. De volgende punten zullen worden doorgevoerd.

----------------------------------------------------------------------------------------

1. Nieuw

In deze release maken wij, naast de gebruikelijke verbeteringen en oplossingen, een aantal nieuwe functionaliteiten beschikbaar. De nieuwe functionaliteiten worden hieronder in het kort beschreven.

 

1.1 Mobiliteit: nieuwe werkomgeving
In deze release wordt de nieuwe werkomgeving van Mobiliteit opgeleverd. Deze nieuwe werkomgeving is een aanvulling op de recruitment werkomgeving. Houd voor meer informatie de Community in de gaten of neem alvast contact op met de accountmanager.

 

2 Verbeteringen

In deze release bieden wij een oplossing voor de volgende issues:


2.1 Veld ‘Kostenplaats’ toegevoegd
Het veld kostenplaats is toegevoegd aan de database. Dit veld staat op het tabblad 'Organisaties'. Voor dit veld is ook een merge item ontwikkeld en is toegevoegd aan de rapportage ‘Organisaties’.

2.2 Item 'Gehaltstuffen' komt 2x voor in Beheer

In de Duitse versie van de applicatie stond het item Gehaltsstufen (salarisniveaus) twee maal genoemd in beheer. Het dubbele item is hernoemd naar 'Gehaltsniveau’ (salaristrede).

 

3 Oplossingen

In deze release lossen wij het volgende incident op:

3.1 {advertentie.gepubliceerde_advertentietekst.weergave_functienaam}
Het merge item {advertentie.gepubliceerde_advertentietekst.weergave_functienaam}  werkte niet correct. Dit is nu opgelost.

 

Opmerkingen