Opgelost - Foutmelding bij openen rapportages

Update 14:00 uur - Rapportages zijn weer beschikbaar

De rapportages zijn voor iedereen weer toegankelijk. Alle databases zijn herstart en werken weer naar behoren. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Mocht je toch nog tegen zaken aanlopen wat betreft de rapportagetool, dan kun je contact opnemen met de Servicedesk via 010 – 49 80 988.

-----

Update 11:50 uur - Rapportages in sommige gevallen weer bereikbaar

De eerste drie databases zijn herstart. Dit betekent dat een deel van de klanten weer toegang heeft tot de rapportages. Voor de beheerders wie hiervoor een ticket heeft aangemaakt is dit al teruggekoppeld.

-----

Foutmelding bij openen rapportages -: 14 januari 9:45 uur

Op dit moment ondervinden wij storingen in de rapportagetool. Hierdoor kunnen er geen rapportages worden geopend.

Wat is er aan de hand?
Vannacht is er een storing opgetreden met het overzetten van de data van de Productie Database naar de rapportage database. Hierdoor staat de data op de rapportage database nu er niet volledig op. Dit veroorzaakt de foutmelding bij het openen van een rapport: Er is een fout opgetreden op de server. Excuses voor het ongemak

Verwachte oplostijd
Wij hebben vanochtend direct een herstart uitgevoerd, echter heeft het overzetten van alle data wel enige tijd nodig. Wij verwachten dat dit ongeveer 4 uur zal duren. Concreet zou dit inhouden dat aan het begin van de middag de rapportages weer beschikbaar zouden moeten zijn.

Via dit artikel zullen we je op de hoogte brengen als het overzetten is geslaagd en de rapportages weer bereikbaar zijn. Onze Excuses voor het ongemak.

Vragen?
De Servicedesk van Connexys is altijd beschikbaar voor een antwoord op alle vragen die je mogelijk hebt over deze issues. Wij zijn te bereiken op 010 – 49 80 988 of per mail via support@connexys.com

Opmerkingen