Recruiter-info tonen op de vacature detailpagina

Print

Om ervoor te zorgen dat er (de juiste) informatie van de recruiter, die aan vacature is gekoppeld, getoond wordt op de vacature detailpagina dienen er een aantal stappen doorlopen te worden.

1. Contactpersonen dienen geïmporteerd te zijn
Standaard worden in het CMS de contactpersonen vanuit de recruitment applicatie (Fast Forward of Sales Force) geïmporteerd. Dit om ervoor te zorgen dat deze gekoppeld kunnen worden voor meerdere doeleinden. Bijvoorbeeld voor een medewerkers overzichtspagina, vakgebieden pagina's of vacature detailpagina's. Het importeren van contactpersonen gebeurd automatisch en iedere 10 minuten. Wat van belang is om te weten is dat in de recruitment applicatie alle contactinformatie bij de contactpersoon ingevuld dient te zijn zodat deze informatie op de website gebruikt kan worden. Denk hierbij aan:

  • Telefoonnummer
  • Emailadres
  • Social media kanalen

2. Medewerker moet aangemaakt worden
In het CMS van de website dient er via het onderdeel 'Medewerkers' een medewerker aangemaakt te worden die op de vacature detailpagina moet fungeren als recruiter bij de vacature. Bij het medewerkersdossier kun je een afbeelding van de recruiter toevoegen welke vervolgens tevens bij de recruiter-informatie getoond wordt. 

3. Contactpersoon moet gekoppeld worden aan een medewerker
In het medewerkersdossier kun je bij het onderdeel 'Connections' in het veld 'Contactpersonen' de geïmporteerde contactpersoon koppelen. Door vervolgens het medewerkersdossier op te slaan zijn de medewerker en contactpersoon aan elkaar gekoppeld. Hierdoor wordt, wanneer er een widget is ingesteld voor de vacature detailpagina, alle gewenste informatie van de recruiter getoond op de vacature detailpagina.

4. Widget instellen voor de vacature detailpagina
In het CMS is er standaard een widget-gebied aangemaakt met de titel 'Vacature detail'. Door de widget 'Vacancies of Recruiter' toe te voegen aan het widget-gebied kun je aanvinken welke gegevens van de recruiter getoond mogen worden, zoals:

  • Foto van de recruiter
  • Volledige naam van de recruiter
  • Emailadres van de recruiter
  • Telefoonnummer van de recruiter
  • Social media kanalen van de recruiter
  • Andere vacatures van de recruiter

Door de widget op te slaan wordt, bij de vacatures waar de recruiter aan gekoppeld is, de recruiter-informatie getoond.

Zie onderstaand voorbeeld als resultaat:

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen