AFAS Get Connectoren

FastForward heeft sinds release 3.4 de beschikking over extra integraties met AFAS. Zo  is er een voorziening gemaakt om belangrijke stamgegevens uit AFAS te halen. Denk hierbij aan organisaties en managers, maar ook aan functies. Hiervoor zijn drie connectoren gebouwd. Dit zijn zogenaamde getconnectoren die geïnstalleerd moeten worden op uw AFAS omgeving.

Dit artikel beschrijft de verdere werking van de functionaliteit. Tevens bevat dit artikel de diverse connectoren. Deze kunnen gedownload worden en toegevoegd worden aan uw AFAS administratie. Bullhorn zorgt ervoor dat de laatste versie van de connectoren toegevoegd blijven aan dit artikel.

 

Connexys_Management Deze Connector haalt alle managers op versie 1.1 (15 december 2014)
     
Connexys_Organigram Deze connector haalt de gehele organisatie structuur op Laatste versiedatum: december 2019
     
Connexys_Functies De connector haalt alle functies op versie 1.0 (15 december 2014)
     
Connexys_Sollicitanten Nodig om nadat een sollicitant is ingevoerd, het registratienummer op te vragen zodat vervolgens de documenten verstuurd kunnen worden. versie 1.1 (12 april 2017)
     
Sollicitant_contactpersoon.fie Nodig om vanuit Connexys de sollicitant bij de juiste manager in de workflow te tonen in Afas versie 1.0 (13 maart 2015)

 

Wanneer een wijziging plaatsvindt aan de AFAS zijde betreffende organisaties, contactpersonen, salarisniveaus of functies, zal deze ook in Fast Forward doorgevoerd worden.

  • een verwijderd onderdeel in AFAS -> koppeling constateert een wijziging obv ontbrekende externe code -> desbetreffend onderdeel in FastForward wordt inactief gemaakt.
  • een toegevoegd onderdeel in AFAS -> koppeling constateert een wijziging obv nog niet bestaande externe code -> desbetreffend onderdeel wordt nieuw aangemaakt in FastForward met unieke externe code
  • een tekstuele wijziging in AFAS -> koppeling constateert een afwijking van de content -> desbetreffend onderdeel wordt geupdate in FastForward

 

Opmerkingen