Job-alert

In release 3.5 is een job-alert beschikbaar gekomen binnen FastForward. Deze is in te richten vanuit Beheer en is gekoppeld aan de Kandidaat-portal.

Heb je interesse in deze nieuwe module? Neem dan contact op met jouw accountmanager. 

Job-alert-pagina in Beheer
Na het activeren van de module komt er een pagina in Beheer beschikbaar, namelijk; Job-alerts. Op deze pagina kun je eigen job-alerts aanmaken voor specifieke doelen, bijvoorbeeld;

 • interne vacatures
 • externe vacatures
 • vacatures voor een specifiek opleidingsniveau 
 • mobiliteitsvacatures

Je kunt hier ook instellen met welke frequentie de job-alert moet worden verstuurd en aan welke criteria de job-alert moet voldoen. Per job-alert is zichtbaar wie hier zich voor heeft ingeschreven. Is er een match met een bestaande kandidaat of medewerker in de applicatie, dan wordt dit weergegeven.

Job-alert op Kandidaat portal
GeĂ¯nteresseerden kunnen zichzelf aanmelden op de Kandidaat portal. Hier kunnen zij hun NAW-gegevens invullen.

Op de pagina Job-alert is zichtbaar welke job-alerts beschikbaar zijn en op welke job-alert je bent ingeschreven. 

Wanneer je een specifieke job-alert opent dan wordt er direct een match gemaakt met de vacatures die voldoen aan de criteria van deze job-alert.

 

 

Opmerkingen

 • Avatar
  Voorrips, (Rutger) R

  Wanneer ik een vacature offline haal, en daarna weer online zet, gaat deze dan opnieuw mee in het job-alert? Vorige week hadden we een storing met het plaatsen van vacatures waardoor niet alle vacatures zijn meegekomen in het job-alert. Graag bevestiging dat dit de oplossing is om ze alsnog in het job-alert te krijgen.

  Dank alvast!