Afgerond: Vooraankondiging release 3.5.1 - Onbereikbaarheid: 6 uur

Graag informeren wij je dat release 3.5.1 gepland staat op zaterdag 28 maart a.s. De uitrol begint om 6:00 uur en eindigt om circa 14:00 uur. Wij verwachten dat de applicatie tijdens de uitrol ongeveer 8 uur niet beschikbaar is.

De releasenotes zijn hier beschikbaar.

Update: In totaal zijn de applicatie en sollicitatieformulieren 6 uur onbeschikbaar geweest. Dit was vanaf 5:30 tot 11:30. Kandidaten hebben in die tijd een melding gehad om het later nogmaals te proberen.

Impact release

  • Verwachte downtime van 8 uur (Is 6 uur geworden)
  • Applicatie niet beschikbaar
  • Solliciteren niet mogelijk via Connexys formulieren
  • Werkenbij sites geleverd door Connexys wél online, géén sollicitatiemogelijkheid

Downtime 8 uur
De downtime van 8 uur is noodzakelijk om de database upgrades uit te kunnen voeren. Deze upgrades zullen zorgen voor een veiligere en snellere applicatie. Gedurende deze 8 uur zal de applicatie niet beschikbaar zijn en kan er niet worden gesolliciteerd. We hebben onderzocht dat in dit tijdsframe zeer weinig sollicitaties plaatsvinden en hebben mede daarom gekozen om deze release op deze dag en tijdstip uit te voeren.

De afgelopen dagen is er veel voorbereid om de uitrol van release 3.5.1 in goede banen te leiden. Het technische team heeft de uitrol van de release afgerond op acceptatie. Mede hierdoor is de downtime gereduceerd tot maximaal 8 uur.

Applicatie niet beschikbaar
De applicatie is niet beschikbaar gedurende de release. Inloggen in de applicatie is daarom niet mogelijk. De exacte wijzigingen in de applicatie worden op een later moment via de release notes gecommuniceerd.

Solliciteren niet mogelijk
Tijdens de downtime kan er niet gesolliciteerd worden. Kandidaten krijgen een melding dat het sollicitatieformulier momenteel niet beschikbaar is en worden gevraagd om het op een later moment nog eens te proberen.
De Werkenbij sites van Connexys zijn wél bereikbaar. Ook hier geldt dat er niet gesolliciteerd kan worden.

Kandidaten krijgen de volgende melding te zien in het Nederlands, Engels en Duits: 

Beste kandidaat,

Wegens onderhoudswerkzaamheden is het op dit moment helaas niet mogelijk om te solliciteren. We willen je vragen om dit vanaf 16:00 uur nogmaals te proberen.

Onze excuses voor het ongemak.

Voorbereiding
Wij raden aan om, indien mogelijk, kandidaten te informeren over de tijdelijke onbereikbaarheid van de sollicitatieformulieren. De inhoud van de release wordt binnenkort bekend gemaakt middels de aankondiging van de release en de daarbij horende releasenotes.

Vragen?
Customer Support is altijd beschikbaar voor alle vragen die je mogelijk hebt over deze onbereikbaarheid. Stuur jouw vraag in via een ticket, per mail aan support@connexys.com of bel ons op 010 – 49 80 988.

Opmerkingen