Opgelost: vertraging bij groepsgewijs werken

Opgelost: 12:45 uur

De oplossing is beschikbaar voor alle gebruikers vanaf 12:45 uur. De oorzaak van dit incident wordt op dit moment nog onderzocht.

Update: 12:00 uur

De oplossing wordt op dit moment gefaseerd beschikbaar gemaakt voor alle gebruikers. Dat betekent dat de voor sommige gebruikers het incident zich niet meer voordoet. 

Verwachte oplostijd
We verwachten dat het incident voor alle gebruikers is opgelost om 14:00 uur. 

 

16 juni 11:30 uur

Op dit moment ondervinden wij storing bij het groepsgewijs werken. Hierdoor kan er een vertraging voordoen bij het starten van een groepsgewijze actie of is het niet mogelijk om een groepsgewijze actie op te starten.

Wat is er aan de hand?
Wanneer je een groepsgewijze actie wilt uitvoeren blijft de pagina langdurig laden. In veel gevallen krijg je een foutmelding te zien: Connection time out.

Verwachte oplostijd
De oorzaak van dit incident hebben we gevonden en wij doen onze uiterste best om de problemen zo snel mogelijke te verhelpen. Onze excuses voor het ongemak.

Via dit artikel zullen we je op de hoogte brengen wanneer dit incident is opgelost.

Vragen?
De Servicedesk van Connexys is altijd beschikbaar voor een antwoord op alle vragen die je mogelijk hebt over dit issues. Wij zijn te bereiken op 010 – 49 80 988 of per mail via support@connexys.com

Opmerkingen