Automatisch vullen van een advertentietekst

Bij vacatures wordt veel gewerkt met advertentieteksten. Via de advertentietekst krijgt een kandidaat informatie over de functie en het bedrijf. In sommige situaties zijn de teksten voor de functies, organisatie of contactpersoon exact hetzelfde. Voor deze situaties biedt de applicatie automatische advertentietekst-velden. Voor elke van de zes velden is een plek gereserveerd in de applicatie. In dit artikel worden deze plekken uitgelegd samen met het maken van een advertentietekst bestaande uit vooraf opgestelde teksten.

De zes advertentietekstblokken

 • Ondertitel
 • Bedrijfsinformatie
 • Functieomschrijving
 • Functie-eisen
 • Arbeidsvoorwaarden
 • Contactinfo

Ondertitel, functieomschrijving, functie-eisen en arbeidsvoorwaarden

Deze vier blokken zijn terug te vinden in Beheer > Functies. Tijdens het invoeren en bijwerken van een functie zijn de vier blokken beschikbaar. Deze blokken mogen alleen ingevoerd worden door gebruikers met beheerrechten voor functies.

Op basis van de functie ingevuld bij de vacature, worden de vier blokken ingevuld.

Bedrijfsinformatie

De bedrijfsinformatie is terug te vinden in de organisatiedossiers. Per organisatie onderdeel mag er een aparte tekst ingevoerd worden. Helemaal onderaan het organisatiedossier is het blok Bedrijfsinformatie terug te vinden.

Op basis van de organisatie ingevuld bij de vacature wordt het blok bedrijfsinformatie gevuld.

Contactinfo

Bij iedere contactpersoon is het blok Contactinfo beschikbaar. Ook dit veld is helemaal onderaan het contactpersoonsdossier terug te vinden.

Omdat er twee contactpersonen gekoppeld zijn aan een vacature, mag er bij de advertentietekst gekozen worden welke informatie ingevuld moet worden.

Vullen van de advertentietekst

Zodra alle of een gedeelte van de blokken ingevuld zijn, mag de informatie onbeperkt gebruikt worden bij allerlei vacatures. Via de volgende stappen kan een advertentietekst worden aangemaakt met de vooraf ingevulde informatie.

 1. Open een bestaande vacature, of maak een nieuwe vacature aan.
 2. Maak een nieuwe advertentietekst aan.
 3. Druk op de knop Vul alle velden.
 4. De applicatie vult de beschikbare blokken met vooraf ingevulde informatie. Controleer deze.
 5. Scroll naar het gedeelte met de contactinfo en selecteer de gewenste contactinfo van de contactpersoon.
 6. Sla de nieuwe tekst op en klaar! De advertentietekst is in enkele minuten afgerond.

Opmerkingen

 • Avatar
  Dennis Lammers

  Goedemorgen,

  Wij hebben een standaard stuk over het Radboudumc dat we bij iedere vacature gebruiken. Het zou erg handig zijn als het systeem bij het invoeren van de vacature die bedrijfsinformatie gelijk toont, dus niet afhankelijk van de organisatie die is ingevoerd. We hebben namelijk meer dan 100 afdelingen en het erg veel werk om bij die 100 afdelingen het standaard stuk in te voeren. Kan dit in Connexys?

 • Avatar
  Diaz, (Cristina)

  Is het mogelijk om de volgorde van advertentietekstblokken aanpassen?

 • Avatar
  Jonge, (Frederike) de

  Is het mogelijk om de volgorde van advertentietekstblokken aanpassen?

 • Avatar
  Paul de Ruiter

  De volgorde van de advertentieblokken is binnen FastForward niet aanpasbaar. Een webbouwer is wel vrij de volgorde waarop deze op de website getoond worden anders in te richten.

 • Avatar
  Wende, (Joost) J. van der

  Wij hebben een standaard stuk over het CAK dat we bij iedere vacature gebruiken. Het zou erg handig zijn als het systeem bij het invoeren van de vacature die bedrijfsinformatie gelijk toont, dus niet afhankelijk van de organisatie die is ingevoerd. We hebben namelijk meer dan 100 afdelingen en het erg veel werk om bij die 100 afdelingen het standaard stuk in te voeren. Kan dit in Connexys?

 • Avatar
  Paul de Ruiter

  Hallo Joost,

  Waarschijnlijk kunnen we je hier wel mee helpen. Ik adviseer je een ticket aan te maken via support@connexys.com met vermelding van de betreffende afdelingen, en de gewenste tekst daar in mee te sturen.

  Bewerkt door Paul de Ruiter