Periodiek onderhoudswindow

Connexys maakt gebruik van geplande onderhoudsmomenten of onderhoudswindows. Tijdens deze onderhoudswindows wordt er (periodiek) onderhoud gepleegd aan de infrastructuur en hardware. Deze onderhoudswindows vinden elk kwartaal plaats op de tweede vrijdag van de eerste maand.

Het onderhoud start om 20.00 en eindigt om 06.00 uur. Voor de installatie van een grote verandering kan het nodig zijn om het weekend te gebruiken als onderhoudswindow.

De volgende data zijn gereserveerd:
Van Datum  Tijdstip  Tot  Datum  Tijdstip
Vrijdag 01-02-2019 20:00 Zaterdag 02-02-2019 06:00
Vrijdag 12-04-2019 20:00 Zaterdag 13-04-2019 06:00
Vrijdag 12-07-2019 20:00 Zaterdag 13-07-2019 06:00
Vrijdag 11-10-2019 20:00 Zaterdag 12-10-2019 06:00

Het betreft hier in ieder geval het tijdswindow waarbinnen de applicatie down kan zijn. Meestal is de hoeveelheid downtime beperkt tot maximaal 15 a 30 minuten, maar afhankelijk van het soort onderhoud kan dat ook langer zijn. Het kan ook voorkomen dat er wel onderhoud is maar geen downtime of dat er op de bovengenoemde data er geen onderhoud plaatsvindt.

Daar waar nodig, bijvoorbeeld indien de procedure het werkproces van de gebruikers verandert of er sprake zal zijn van down-time of verminderde beschikbaarheid, dan worden klanten 5 werkdagen voorafgaand aan het onderhoudswindow geïnformeerd over deze wijzigingen.