Resultaat gepland onderhoud 8 januari 2016 - extra onderhoud dinsdag 12 januari

Update 13-1-2016

Het extra onderhoud van afgelopen nacht is succesvol verlopen. Het onderhoud heeft uiteindelijk geresulteerd in 10 tot maximaal 40 minuten downtime. Dit was afhankelijk van de database waarop de applicaties draaiden. Meer informatie over het volgende onderhoudswindow kun je nalezen in het artikel periodiek onderhoudswindow.

Update 11-1-2016 - 14:30 uur

Uit het onderhoud van 8 januari jongstleden zijn een aantal punten naar voren gekomen. Het onderhoud dat deze punten zal verhelpen, zal dinsdagavond 12 januari uitgevoerd worden. Hierdoor zijn een tweetal databases tussen 21.30 uur en 24.00 uur circa 45 minuten niet beschikbaar zijn. Op dat moment zijn de applicatie en de sollicitatieformulieren ook niet beschikbaar.

Wat betekent dit voor mij?
Dit onderhoud is van toepassing voor een beperkt aantal klanten. De klanten voor wie dit geldt worden hier middels een nieuwsbrief over geïnformeerd. Onze excuses voor de overlast.

---

Update 11-1-2016 - 10:30 uur

Afgelopen vrijdag 8 januari is er gepland periodiek onderhoudswindow geweest. Dit keer is dit onderhoudswindow gebruikt om diverse verbeteringen in de infrastructuur en hardware door te voeren. 

Resultaten onderhoud
De databases zijn tussen 20.00 en 24.00 uur circa 45 minuten niet beschikbaar geweest. Twee databases zijn circa 2 uur niet beschikbaar geweest. Hierdoor hebben een aantal klanten een langere downtime ervaren dan wij van tevoren hebben ingeschat. De werkzaamheden van het gepland onderhoud zijn zonder problemen verlopen.

 

 

Opmerkingen