Release 3.7.1.1: Beveiligings-update en stamgegeven Vakgebied

Op donderdag 21 januari wordt de release 3.7.1.1. uitgevoerd. De uitrol van deze release start rond 20:00 uur en duurt ongeveer tot 22:00 uur. De applicatie blijft tijdens de release beschikbaar. Deze release bevat een beveiligingsupdate en een nieuw stamgegeven "Vakgebied".

-------------

1. Nieuw

Algemeen

Beveiligingsupdate
In deze release zijn er aanpassingen aan de beveiliging van de Connexys applicatie. Hier doen wij geen inhoudelijke mededelingen over.

Nieuw stamgegeven: Vakgebieden
Er is een nieuw stamgegeven toegevoegd aan de applicatie, namelijk; vakgebieden. Dit stamgegeven kun je toevoegen als kenmerk aan een vacature, kandidaat of medewerker. De vakgebieden zijn te beheren op het tabblad Beheer.