Release 3.8.1: Verbeteringen

Op donderdag 28 april wordt de release 3.8.1 uitgevoerd. De uitrol van deze release start rond 20:00 uur en duurt ongeveer tot 23:00 uur. De applicatie blijft tijdens de release beschikbaar. Deze release bevat de volgende nieuwe functionaliteiten, verbeteringen en oplossingen:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Verbeteringen

De volgende verbeteringen zijn doorgevoerd:

Search

Er is een hoop gebeurd omtrent Search. Echter is daar heel weinig zichtbaar van in de applicatie zelf. Onze ontwikkelaars hebben in twee weken tijd een enorme hoeveelheid werk verzet, waar jullie in de toekomst veel plezier van gaan ervaren. Dit betreft diverse technische verbeteringen, zodat er sneller tot een juiste Match gekomen kan worden.

Selectielijsten

Je kent ze wel, de lijsten waar je meerdere waardes uit wilt selecteren, maar elke keer als je een waarde aanklikt, dan sluit de selectielijst. Dat is nu verleden tijd! Het zijn nu vink-velden geworden die je opent, waar je dus gemakkelijk en snel meerdere waardes kunt selecteren.

Zie het voorbeeld hieronder, het invoeren van een regio bij een vacature:

2. Oplossingen

In deze release hebben wij de volgende correcties doorgevoerd:

Webservice

We blijven hard werken om onze Webservice zo volledig te maken, maar waar gewerkt wordt vallen spaanders. We hebben weer een spaander gevonden, en deze opgelost. Wanneer een contactpersoon binnenkomt via de Webservice, werd daar indien nodig gelijk een Managerportal gebruiker voor aangemaakt. Dat is nu aangepast, zodat er alleen een gebruiker wordt aangemaakt, als deze nog niet bestaat voor deze contactpersoon.

Opmerkingen