Known issue: De optie 'Iedereen' is niet langer te kiezen bij een publicatie.

Print

Beste klant,

De optie 'Iedereen'  is niet langer te selecteren wanneer je een publicatie aanmaakt of bijwerkt. Dit is een bug in de software welke wij gaan oplossen.

Publicaties welke ingesteld waren op 'Iedereen' staan daar nog steeds op ingesteld. Mocht je een nieuwe publicatie aan willen maken, of er een willen aanpassen naar 'Iedereen', dan vragen wij je om dit te melden aan support@connexys.com. Vermeld hierin om welke publicatie het gaat, dan zullen wij dit voor je regelen.

Ondertussen werken wij door aan een structurele oplossing.