Periodieke training

Komend jaar zullen wij een aantal trainingen verzorgen op ons kantoor in Rotterdam. Wij streven ernaar iedere maand een ander type training aan te bieden. Afhankelijk van jouw behoefte kun je kiezen uit een gebruikers-, rapportage-, of beheerderstraining. Houdt er rekening mee dat er gebruikers van verschillende organisaties aanwezig kunnen zijn en de trainingen hierop ingericht zullen worden. Bij behoefte aan een training die specifiek is toegespitst op je organisatie, raden we je aan om contact op te nemen met je accountmanager voor een gerichte training.

Waarom training volgen bij ons op kantoor?

Wij merken steeds meer dat er behoefte is om een enkele gebruiker te trainen bij onze verschillende klanten. Om in deze behoefte te kunnen voorzien bieden wij deze kosteloze trainingen bij ons op kantoor aan. De trainingen zullen van 10.00 - 15.00 uur gehouden worden. Hierbij is een lunch inbegrepen. Daarnaast is een gezamenlijke training een mooie kans om in contact te komen met andere organisaties die met Bullhorn FastForward werken.

Wanneer gaan deze trainingen plaatsvinden?

De planning is als volgt:

• Donderdag 23 mei - Gebruikerstraining
  • Donderdag 27 juni - Rapportagetraining
  • Donderdag 25 juli - Beheerderstraining
  • Donderdag 22 augustus - Gebruikerstraining
  • Donderdag 26 september - Rapportagetraining
  • Donderdag 24 oktober- Beheerderstraining
  • Donderdag 28 november - Gebruikerstraining
  • Donderdag 12 december - Rapportagetraining

Welk type training is voor mij weggelegd?

Gebruikerstraining:
Gebruikerstrainingen zijn vooral aan te raden voor beginnende gebruikers. Wij doorlopen hier de basis van de applicatie en zullen wat tips & tricks meegeven.

Beheerderstraining:
Dit type training is voor gebruikers welke toegang hebben tot het tabblad Beheer. Tijdens deze training leggen we uit hoe het Beheer van de applicatie in elkaar zit.

Rapportagetraining:
Rapportagetrainingen kunnen gevolgd worden door alle typen gebruikers.

Interesse?

Heb je interesse in een training? Je kunt op verschillende manieren jouw interesse kenbaar maken:
- Schrijf je in via dit formulier
- Neem contact op met jouw accountmanager
- Neem contact op met Bullhorn FastForward Support via support@connexys.com

Wij hanteren bij de inschrijving het principe 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'. Hoewel wij alle inschrijvingen zullen verwerken, kunnen wij niet garanderen dat je gekozen datum definitief zal zijn. Een maximum van twee personen per organisatie is toegestaan per training.