Release 2021.3

Release
2021.3
Status
Live
08-04-2021
Downtime
Geen

Inhoud van Release 2021.3

Algemene changes en fixes

• De kolom 'Inhoud laatste contact' in het Talentpool-tabblad werd niet correct gevuld. Dit wordt nu wel correct getoond.
  • We hebben enkele security-wijzigingen uitgevoerd in onze applicaties.
  • De Flipbase-player is naar v2 geüpgraded. Er is in de functionaliteit zelf geen wijziging te merken, maar dit maakt de player toekomstbestendig.

Manager Portal

Wij hebben het voorwerk voor een nieuwe module gedaan. Deze nieuwe module zal alle momenteel actieve vacatures voor een hiringmanager tonen. In het kort wordt het volgende getoond:

• De open vacatures;
  • De hoeveelheid inschrijvingen per status (Lopend, afgewezen, etc.);
  • De openstaande advertenties.

Meer informatie volgt in de nabije toekomst. Houd dus de aankondigingen in de gaten!

API

• Vrije velden van het type 'multiple select' werden als single select getoond op het JavaScript-formulier. Deze velden worden nu correct als multiple select getoond.
  • In sommige gevallen toonde de externe code niet bij de GET functions-call. Deze codes worden nu weer correct getoond.

E-mails

• De verzendnaam kan worden veranderd van "Achternaam, (Voornaam) Voorletters tussenvoegsels" naar "Voornaam tussenvoegsels Achternaam", bijvoorbeeld van Geul, (Maarten) naar Maarten Geul
    • Dit is een optionele wijziging die door onze Support-afdeling moet worden uitgevoerd. Mocht je hier vragen over hebben en/of behoefte aan hebben, neem gerust contact met ons op.