Release 2022.7

Release
2022.7
Status
Live
Live
14 juli 2022
Downtime
Geen

Inhoud

Algemene wijzigingen en oplossingen
API

Algemene wijzigingen en oplossingen

In deze release is veel aandacht besteed aan diverse security updates welke ervoor zorgen dat de applicatie nog veiliger is in het gebruik. Overige punten in deze release zijn:

  • In sommige gevallen werd het vacatureoverzicht via de API niet getoond. Dit is nu opgelost waardoor de vacatures wel constant via de API aangeboden worden. 
  • Er is een conflict opgelost waardoor het opslaan van de 'Mijn gegevens' pagina in de Kandidaat Portal niet mogelijk was.

API

De API documentatie voor de webbouwers is geüpdatet. Er is een verduidelijking toegevoegd betreffende het koppelen van cv's en andere documenten aan kandidaat- en inschrijvingsdossiers. Verder is de documentatie aangevuld betreffende het toevoegen van de bron van de kandidaten aan de inschrijving. Deze bron kan vervolgens door de recruiter in het inschrijvingsdossier in de applicatie en in de rapporten teruggevonden worden. 

Gebruikt jouw organisatie de API en wil je de bron toegevoegd hebben aan de inschrijvingen van de kandidaten? Neem dan contact op met je webbouwer.

Passed-FF-319.png

Opmerkingen